Szállítási feltételek

Szállítási feltételek

A webáruházban feltüntetett árak celldömölki üzletünkben érvényesek egyéb megállapodás hiányában készpénzes fizetés esetén.

A megrendelt áruk személyes átvételére a celldömölki üzletünkben van lehetőség fizetés után.

A megrendelt áruk kiszállítása csomagküldő szolgálattal is lehetséges, ebben az esetben 7 munkanapon belül ez megtörténik. A csomagküldő szolgáltatás áráról érdeklődjön.

 

Kiszállítás esetén Ön köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés elismerni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a regisztrációs és szállítási megrendelésre vonatkozó oldalakon a kötelező mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért felelősséget nem vállalunk.

Rendelését minden esetben visszaigazoljuk, ha szükséges egyeztetünk a megadott telefonszámokon. Ha kérdése van a +36205817046 telefonszámon ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll.

Az elektronikusan megkötött szerződésekre a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet, 1959. évi IV. törvény a Polgári Törvénykönyvről (a szavatosságra és a jótállásra vonatkozó szabályok) 305. §, 306. §, 307. §, 308. § illetve az általános üzleti feltételek érvényesek. Egyéb vitás esetekben a Sárvári Járás Bíróság az illetékes.